MARGREET SCHERMER

Mijn naam is Margreet Schermer geboren in Enkhuizen en alweer 25 jaar gehuisvest in de prachtige oudste stad van West-Friesland, Medemblik. Ik ben 61 jaar en getrouwd met IJsbrand.

Ik heb een technische opleiding genoten bij Vakschool Schoohoven en ben opgeleid tot edelsmid.

Ik heb een heel divers arbeidsverleden omdat ik hou van een uitdaging en de maatschappij van verschillende kanten wil leren kennen. Ik heb bijv. gewerkt als sportleidster bij de Gemeente Hoorn maar ben ook tandartsassistente geweest.

Nu werk ik als Social Media expert en onderhoud voor diverse bedrijven hun Socials maar tot voor kort was ik te vinden op markten en braderieen en verkocht zijde bloemen en planten.

Mijn passie is fotografie en de natuur, ik ben dan ook vaak te vinden in alle uithoeken van onze gemeente om deze prachtige historische plek in al zijn facetten vast te leggen.

Door mijn inzet tegen de stank van de HVC in Medemblik ben ik betrokken geraakt bij de politiek in de gemeente Medemblik.

Mijn sterke kant, expertise en doel is dan ook de rust, de ruimte, de natuur en de biodiversiteit van Medemblik te bewaken.

Met MORGEN! kan ik mij daar voor de volle 100% voor inzetten.

Scroll naar boven