Lid worden

HEB JE INTERESSE, OF KEN JE IEMAND DIE MET ONS MEE WIL DENKEN?

In de gemeenteraad van Medemblik wordt gewerkt met drie commissies:
1. Sociaal domein / samenleving
2. Financiën en organisatie
3. Wonen en ruimtelijke ordening

Als je hiervoor belangstelling hebt, dan kunt u zich via onze site aanmelden. Als je er eerst wat vragen over wilt stellen, kan je die mailen naar info@morgeninmendemblik.nl

Lidmaatschap

WIL JE LID WORDEN?
MORGEN! is een vereniging. Zoals je misschien al eerder las: iedereen mag lid worden als je achter onze ideeën en standpunten staat en de manier hoe we dat willen bereiken je bevalt.
Dan kun je hier een aanmeldingsformulier invullen en verzenden. Je ontvangt snel hierna een bevestigingsmail en informatie over jouw lidmaatschap en wat er met jouw lidmaatschap mogelijk is binnen MORGEN!

Contributie

We begrijpen dat er grote verschillen kunnen zijn in de financiële mogelijkheden van onze leden. Daarom hanteren we een variabel contributietarief. De contributie bedraagt minimaal € 15,- en maximaal € 40,- per jaar. Daarnaast staan we met het oog op de hoge kosten van bijvoorbeeld campagnes en publicaties open voor donaties en legaten. De overige inkomsten bestaan uit een bijdrage van onze wethouder(s) raads- en commissieleden, die een deel van hun inkomsten afstaan aan de vereniging.

Scroll naar boven