Lid worden

HEB JE INTERESSE, OF KEN JE IEMAND DIE MET ONS MEE WIL DENKEN?

In de gemeenteraad van Medemblik wordt gewerkt met drie commissies:
1. Sociaal domein / samenleving
2. Financiën en organisatie
3. Wonen en ruimtelijke ordening

Mocht je interesse na het lezen van onze werkwijze en ideeën gewekt zijn, meld je dan aan en wordt lid. Ook wanneer je alleen wat vragen hebt over onze partij, kun je ze mailen naar info@morgeninmendemblik.nl

Lidmaatschap

WIL JE LID WORDEN?
MORGEN! is een vereniging. Zoals je misschien al eerder gelezen hebt, iedereen mag en kan lid worden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat onze ideeën en standpunten en de manier hoe wij dat willen bereiken, stroken met die van jou.

Spreken onze standpunten en ideeën jou aan?
Aanmelden kan via ons formulier of stuur een a-mail aan info@morgeninmedemblik.nl. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail en informatie over jouw lidmaatschap en wat er met jouw lidmaatschap mogelijk is binnen MORGEN!

Contributie

We begrijpen dat er mogelijk verschillen kunnen zijn in de financiële omstandigheden van onze leden. Daarom hanteren we een variabel contributietarief. De contributie bedraagt minimaal € 15,- en maximaal € 40,- per jaar. Daarnaast staan wij, met het oog op de hoge kosten van bijvoorbeeld campagnes en publicaties, open voor donaties en legaten. De overige inkomsten bestaan uit een bijdrage van onze wethouder(s) raads- en commissieleden, die een deel van hun inkomsten afstaan aan de vereniging.

Formulier

    Scroll naar boven