MARTINE MEESTER

Ik ben Martine Meester, 38 jaar. Ik ben opgegroeid in Nibbixwoud en 15 jaar geleden verhuisd naar Abbekerk, waar ik met mijn man en twee dochters met veel plezier woon.

In mijn werk als gedragswetenschapper en systeemtherapeut in de jeugdzorg maak ik van dichtbij mee hoe groot de verantwoordelijkheid is die de gemeente daarin heeft en hoe belangrijk preventie is.

Vijf jaar geleden startte ik als jonge moeder een ouder-kind-cafe in Abbekerk, waar veel mooie initiatieven uit zijn ontstaan.

De situatie rondom consultatiebureau, dorpshuis en kinderopvang in Abbekerk deden mij in actie komen en motiveren mij sterk om de politiek en de inwoners dichter bij elkaar te brengen, te zoeken naar samenwerking, zodat elkaars kennis gebruikt kan worden en geen onnodige tijd en geld verspild wordt.

Ik zet me graag in voor duurzaamheid, in het klein, door de fiets te nemen waar dat kan en afval op te ruimen in de buurt, en in het groot, door me in te zetten voor verduurzaming van zwembad De Spetter.

Ik ben graag betrokken bij mijn omgeving, waar ik divers vrijwilligerswerk verricht, van redactiewerk tot commissiebestuur en van vrijwilligerscoordinatie tot evenementenorganisatie en ben erg trots op al die vrijwilligers die onze gemeente drijven en kleur geven!

Scroll naar boven