MARTINE MEESTER

Ik ben Martine Meester, ben opgegroeid in Nibbixwoud en met mij man en twee dochters woon ik al heel lang met veel plezier in Abbekerk.

In mijn werk als gedragswetenschapper en systeemtherapeut in de jeugdzorg maak ik van dichtbij mee hoe groot de verantwoordelijkheid is die de gemeente daarin heeft en hoe belangrijk preventie is. Ik startte als jonge moeder een ouder-kind-café in Abbekerk, waar veel mooie initiatieven uit zijn ontstaan.

De situatie rondom consultatiebureau, dorpshuis en kinderopvang in Abbekerk deden mij in actie komen en motiveren mij sterk om de politiek en de inwoners dichter bij elkaar te brengen, te zoeken naar samenwerking, zodat elkaars kennis gebruikt kan worden en geen onnodige tijd en geld verspild wordt.

Ik zet me graag in voor duurzaamheid, in het klein, door de fiets te nemen waar dat kan en afval op te ruimen in de buurt, en in het groot, door me in te zetten voor verduurzaming van zwembad De Spetter.Ik ben graag betrokken bij mijn omgeving, waar ik divers vrijwilligerswerk verricht, van redactiewerk tot commissiebestuur en van vrijwilligerscoördinatie tot evenementenorganisatie en ben erg trots op al die vrijwilligers die onze gemeente drijven en kleur geven!

Scroll naar boven