Cees Neefjes ontvangt na zijn installatie als raadslid bloemen van waarnemend burgemeester Dennis Straat

‘Ik heb er zin in’

Na afwezigheid van een jaar ben ik donderdag 20 april weer in functie getreden als raadslid voor MORGEN! Het gaat hier om een tijdelijke vervanging van partijgenote Ruby Blauw.

Als lid van de fractie zet ik mijn beste beentje voor om onze ambitieuze doelstellingen deze raadsperiode te realiseren. Mijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van de ruimtelijke ordening (inrichting ruimte, woningbouw, accommodaties, etc. etc.). Dit is een interessante  en dynamische sector waar de komende tijd ontzettend veel moet gaan gebeuren en bovendien altijd iets gebeurd waar iedereen een mening over en een belang bij heeft. 

Maar ondanks de vele meningen, opinies, inzichten en belangen is de discussie op dit gebied meestal wel onder eenzelfde motto te vangen: over bouwprojecten is altijd veel te doen, iedereen wil bouwen en wonen, maar de buurt houdt het liever groen. Mooie afwegingen.

Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Cees Neefjes 

cees.neefjes@raadmedemblik.nl 

Scroll naar boven